perjantai 29. maaliskuuta 2013Edvards, paljon on sanottu ääneen, mutta välillämme vallitseva yhteys ei oikeastaan tarvitsisi edes sanoja. Vita minun vaatteissani, minun pihallani ja minun sydämeni ja tunteeni hänen käsissään. Hän uskoo pysyvyyteen kuten käsikirjoituksemme Kristiinakin.
KRISTIINA (V.O)
Minä uskon pysyvyyteen. En usko, että ihmisten hyvät puolet voisivat noin vain kaikota. Ne ovat tallella. Ne täytyy vain houkutella esiin. Ja rakas Henrik, sinussa oli paljon hyvää. Olet kaikin puolin koittanut peittää sen hyvän, mutta minä näen. Näen läpi näennäisten kehujesi ja erotan totuuden valheesta. Miten kauan sinun onnistui minua vedättää? Se kaikki, minkä muut sinussa näkivät muuttui minulle toisarvoiseksi. Se mihin minä myös lankesin. Olit vaille äidin rakkautta jäänyt pojankloppi, ja kuinka sinua rakastinkaan! Yritin maksaa sinulle menettämäsi vuodet, ikään kuin olisin ollut sen sinulle velkaa. Mutta sinä Henrik, sinä et halunnut nähdä. Suljit mieluummin silmäsi ja uit valheissasi. Ja kyllä, minä olen katkera. Kuinka paljon sinulle itsestäni annoinkaan! Enemmän kuin Lin, Sam ja kaikki entisesi yhteensä. Annoin sinulle itseni kokonaan, en voinut kuvitella elämääni ilman sinua. Ilman meidän kaksikkoamme. Sinussa makasi minun maailmani. Mitään enempää en tarvinnut, en osannut edes kaivata.

Henrik, valokuvaajani Henrik, sinun ei olisi tarvinnut erotella rakastumisen laatuja. Sinä, joka elit välittämättä, yksinkertaisesti, ajattelit lopulta likaa. Anteeksi, jos näillä väittämillä..

Kristiina kääntyy

..tuhoan sinut, ja kaiken sen, mihin olet koskaan uskonut.

5 kommenttia:

  1. Hei, selasin blogiasi ja löysin Pretty Boys (Gestapo)n esityksen, jota olen kuunnellut tämän päivän. Ihana kappale! Blogisi on muutenkin suloinen, haluan sunlaisen tyttökaverin ja Pariisiin metsästämään nättejä poikia! Oot maailman ihanin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi mahtavaa! Kuule jos Pariisiin lähdet, niin voin taata, että ne kauniit pojat, joista puhuit, juoksevat luoksesi. Siellä jotenkin kaikki on niin valmiita seikkailuun. Tosin tyypit on aika halujensa vietävinä – mutta ihan niin kuin minäkin!

      Poista