maanantai 4. helmikuuta 2013

Sabin, Roquette, Beaumarchais ja muut

Jotain on tultu tehtyä tässä elämässä oikein, kun huomaa kerta toisensa jälkeen istuvansa ravintolassa sulkemisajan jälkeen. Silloin alkavat parhaat bileet, joissa luukutetaan hip hoppia, ja tanssitaan pöydillä lounasajan ja illalliskattauksen väliin putoavina tunteina. Minun Elämäni ihminen tanssii kanssani aina, kun haluan. 
Joillekuille minun on täytynyt  olla kiva, sillä kortteli on täynnä tuttuja ja ystäviä, ja naapurin pianokauppias antaa pitää konsertin kaupassaan keskellä päivää. Kun lähdemme pianokaupasta Hänen kanssaan käsi kädessä, huokaaa pianokauppias viiksiensä takaa. Niin, minä tiedän, nyökkään takaisin.

2 kommenttia:

 1. "istuvansa ravintolassa sulkemisajan jälkeen" - "tanssitaan pöydillä lounasajan ja illalliskattauksen väliin putoavina tunteina"

  Enkö vain tajua, mutta onko tuossa yllä jotain ristiriitaa...? Voi olla että en vaan hiffaa. Ovatko bileet siis lounaan ja illallisen välissä? Vai tarkoitatko illalliskattauksen ja lounaan välissä? xdxd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aah haha joo! Ravintola suljetaan kolmelta neljäksi tunniksi ennen illalliskattausta :--) Päivällä on siis bileet - ja toki puolenyön jälkeenkin.

   Poista