sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Tarkk'ampujankadun sunnuntaitoimisto = Makaan lattialla äx-asennossa


Edvards ja minä ollaan oltu kirjoittamisen suhteen vähän jäissä. Tai ei Vita oikeastaan ole ollut vaan mä. Lähtiessäni Ranskaan raahasin mukanani neljä vihkoa, joista kolme oli omiani ja yksi Vitan. En kirjoittanut, vaan söin patonkia keskellä Nicon sänkyä joka päivä ja ajattelin, että ehtii sitä myöhemminkin. Ja nyt vaikka en ole kirjoittanut, olen soittanut puheluita, hymyillyt ja vakuuttanut. On sunnuntai ja lähden kirjoittamaan asunnolle, jossa nämä kuvat on eilen otettu. Sitten Vita ja T tulee käymään, me istutaan tyhjässä huoneessa ja puhutaan projektistamme. Ja minä yritän pitää sydämeni kurissa.

14 kommenttia:

 1. hehe oon pörröpää, mutta kiitos :--)

  VastaaPoista
 2. Näitä sun postauksia lukiessani mieleeni tulee vain yksi kysymys ''mitä sulle on emilia tapahtunut?'' Tunsin sinut ennen, mutta samaa en voi sanoa enään. Kirjoitat kauniisti, mutta kirjoitusten aiheet ovat mitä milloinkin vähätteleviä oman ikäisiäsi kohtaan. Olet vasta 16-vuotta ja elät kolmekymppisen elämää. Toivoisin, että heräisit tähän hetkeen. Sulla on kaksi vuotta aikaa olla se teini, joka käy bileissä,seurustelee vuotta vanhemman pojan kanssa ja käy ystävien mökeillä, tehdä asioita mitä muut sun ikäiset tekevät. Olet varmasti todella ihana tyttö, mutta tuntuu kuin näkisin lävitsesi. Annat itsestäsi muille niin paljon vanhemman kuvan, ehkä siksi, että sinua hävettää olla niin nuori ja haluat niin paljon aikuisten asioita tai koska, et siedä ajatusta olevasi samanlainen kuin muut 16-vuotiaat tytöt. En odota sun muuttuvan, toivoisin vaan sun sisäistävän mitä sulle kirjoitan. Elämä on vasta alussa ja mitä sulla on enään odotettavissa?

  VastaaPoista
 3. Asiat ei ole ihan noin. Musta kasvoi tälläinen enkä mä myöskään koe tarvetta esittää ns perusteiniä. Tiedän, että tarkoitat hyvää, mutta mä en jaksa vastaa paremmin. Oon väsyny. Kiitos kommentista

  VastaaPoista
 4. Grr emsu, rohkeita kuvatuksia! Nuo hiukset ovat kylläkin tosi kivat, kun ne näytti yhdessä kuvassa epäilyttäviltä, mutta tässä se ovat todella edukseen! mii like:) En oo käyny täällä lukemassa sun tekstejä ikuisuuksiiiiiiiiiiiiiiiiiin, tulioahan eksyttyä.......... puspus love u -enskuli ! :D ps. meidän pitäis treffata soon!

  VastaaPoista
 5. Miten sulla / sun kavereilla on käytössä tommonen tyhjä (?) asunto keskellä Stadia? Aika uskomatonta luxusta sanosin ;).

  VastaaPoista
 6. Mulla on vaan käyny ihan super hyvä tsägä yhen jutun kautta, että ollaan saatu käyttää tota lähinnä kuvaustarkotuksiin. Ei me tuolla kyllä mitään hengata :--D

  VastaaPoista
 7. pienet tissit :D:D::DDDdd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kaikkea_ajattelemaansa_ei_tarvitse_jakaa_muille

   Poista
 8. Moi!

  Olin just kysymässä samaa ku toi yks nimetön, eli miten oot onnistunu saamaan ton asunnon?:) se vaikuttaa ihanalta paikalta ja ku on vielä aika tyhjä!:) onks se siis sun tutun, jonka kautta voit käyttää sitä ja asutko siellä välillä vai miten?:D ja siis käytätkö sitä kun valokuvaat tänne blogiin vai muihinki tarkotuksiin? kirjotatko siellä? mut ihan supersiistiä!
  :)

  VastaaPoista
 9. Moi:)
  mulla on noi avaimet aina välillä yhen järjestelyn kautta. en asu siellä :> enkä raota sitä sen enempää. avaan ovet mikelle, silloin kun se haluaa siellä kuvata. ja joskus oon siellä yömyöhään kirjottanu läppärin kanssa kun oon tarvinnu rauhaa.

  VastaaPoista
 10. Olet kaunis tyttö, ja pidän kauniista vatsastasi.

  VastaaPoista