keskiviikko 5. lokakuuta 2011

Muun muassa täällä voi vaihtaa ajatuksia, luoda, kohdata ja soittaa vähän pianoakin. Mä lupaan keittää kaffet.

Odotin joskus aikaa, jolloin mukaani alkaisi pikkuhiljaa tarttua ihmisiä, jotka olisivat samanhenkisiä kuin minä. Aikaa, josta puuttuisi ympäristön monimuotoisuuden aiheuttama turha lässytys ja puuttuminen toisten tekemisiin. Se, joka naamioidaan rakentavaksi kritiikiksi, mutta jonka pointti on vain ja ainoastaan satuttaa toista. Ja antaakaa minun kertoa, että se naamioidaan aika helvetin taitamattomasti. Löysin kaipaamiani ihmisiä jo tovi sitten, mutta nautin vieläkin suuresti niiden seurasta, joiden näkemykset eroavat täysin omista ajatuksistani. Summatakseni äskeisen:  Olen sitä mieltä, että antaa kaikkien kukkien kukkia, kuten Timo, miljoona muuta ja yksi Kampin alkoholisti ovat todenneet.
  
Muutama päivä sitten luin Hesarista teatteriohjaaja Kristian Smedsin haastattelun. Hän puhui luonnollisesti teatterista, mutta myös yhteistyöstä ja menestymisestä. Tämä provosoivasti puhuva Kristian Smeds muistutti jutuista, joita pohdin jo jonkin aikaa sitten.
''Älä pyöri siinä omassa Riihimäessäs vaan etsi ne ihmiset, joiden kanssa haluat tehdä töitä ja esiinny niille, jotka haluaa sitä katsoa.'' sanoi Smeds.
Yhdessä voidaan luoda suurta, pientä ja merkityksellistä. Mä en ymmärrä sua, sitä, mitä sä teet tai sanot mutta se on varmaan ihan okei. Opeta mua, kerro lisää ja vaihdetaan ajatuksia. 4 kommenttia:

 1. oi, olisin voinut kirjoittaa ihan samoin ku tuossa sun ekassa kappaleessa! enivei,ihana, erilainen blogi. nimenomaan hyvällä!

  VastaaPoista
 2. Kirjoituksesi paranee kerta kerrallaan! Nautin niitten lukemisesta, tämäkin on kaunis, yksityiskohtainen, yksityinen sekä samalla mielipide josta monetkin voi ottaa oppia!

  VastaaPoista
 3. Olethan kuunnellut Florence and the Machineä! Tiedän että tykäisit!

  VastaaPoista
 4. Kiitos sinde!

  Ja kiitos Royess, rakas ystävä. Mulla tuli kamala ikävä eilen illalla ja nyt aamulla kun kirjoitan. Mitä Berliiniin kuuluu? Koska tuut tänne?? (tai mä sinne....) Puhutaan myöhemmin facessa!

  VastaaPoista