tiistai 13. syyskuuta 2011

Maailmassa aidoimmat ja kauneimmat asiat ovat irtokarkit sekä rakkaus

Kuka sinä olet, Emilia?
Istun Rautatientorilla päällääni tumma takki kaulaan asti napitettuna. Paperipussissa on mandariineja, jotka tahmaavat käteni. Toisessa pussissa irtokarkkeja; liskoja, kirpeitä, kolapulloja, vaahtokarkkeja ja suklaasydämiä. Mikään ei muutu aidommaksi kuin irtokarkit ja rakkaus. Olen sekaisin metroasemilla (varsinkin Sörnäisissä), ruokakaupassa, Eirassa, Kalliossa ja kotona. Menin putoamaan a l'amour itseäni vanhempaan, ja hänkin hukkui minuun. Kirjoitan sukuhistoriaani, syön irtokarkkeja. Valokuvaan mustavalkoisena ihmisiä, jotka keittävät hyvää kahvia ja jotka välittävät. 

Terveisin Emilia

9 kommenttia:

 1. ^ i like this comment

  VastaaPoista
 2. mikä teit ihmiset vaivaa??? luulette olevanne niin vitun cooleja ja vitun täydellisiä ihmisiä et luulette voivanne tulla jauhaa paskaa muiden blogeihin. teil täytyy olla ihan vitun tylsä elämä et jaksatte kuluttaa lyhyestä elämästänne aikaa tollaseeen vitun ylimieliseen paskaan. menkää mielummin vierailemaan vaikka isovanhempien luona ku tuutte tänne narisee, se tekis teist hyödyllisii kansalaisii. no taidatte olla vaan kateellisia ja purkaa omia angsteja. surullista sinäänsä. vittu jos joku kyrpii ni olkaa vaa hiljaa ni säästätte kaiken tolta paskalta. tehkää omista blogeistanne täydellisiä ja tulkaa sit tänne aukomaan.

  VastaaPoista
 3. Rose pistää settii. Oot söpö

  VastaaPoista
 4. Tämä on jotain ihan käsittämättömän upeaa, Emiliarakas. Sinä olet erityinen, muista. Rakkautta

  VastaaPoista
 5. voi luoja - ihanaa että Eetu sinäkin uskot jumalaan! turvaudut Häneen vaikka oma paremmuutesi on suorastaan ylitsevuotavaa

  VastaaPoista
 6. emilia once said (mm): saan kutsun lähes jokaisen näyttelyn avaijaiseen helsingissä. hänen paremmuutensa ei siis kiutenkaan ole "suorastaan ylitsevuotavaa"?
  ja hänen bestiksensä tulevat kaikki tänne puolustamaan hänta itkien ja kiroillen
  eikun oho sori taidanpa tästä lähteä isovanhempieni luokse .. . .. .... . ehk must sit tulee hyödyllinen kansalainen. ?!

  VastaaPoista
 7. Viimeinen anonyymi: Musta tuntuu hirveen tyhmält puolustella joka ikistä sanomaani täällä. Vastaan kuitenkin tähän viimesimpään kommenttiin. Taaskaan, en yrittänyt esittää itseäni muita parempina. Noissa näyttelyissä ravaaminen on pieni hauska osa mun elämää, jonka mä halusin jakaa. En tiedä mikä tossa tekstissäkään sitte henkii sitä, että yritän olla muita parempi.

  Kyseisen tekstin loppuosa: ''Taidekriitikot katsovat arvioiden maalauksia, vedoksia sekä installaatioita ja sujauttavat joka toiseen lauseeseen kommentteja kuten ''tässä on jäänteitä neo-impressionismista, aika rohkea lähestymistapa ottaen huomioon aikakauden, mielenkiintoinen tekniikoiden sekoitus.'' Minä, joka jaksoin lukea ostamastani taidekirjasta kolme ensimmäistä sivua ja jonka tuherrukset vastaavat ekaluokkalaisen tasoa, uppoudun takkini sisään ja kirjoitan punastellen kutsujen taakse kommentteja kuten '' hyvää viiniä, ei aukee mulle tällä kertaa, täähän on kuin.., paljon tyylikkäitä ihmisiä!!, komea seuralainen'' ''

  Lue toi ajatuksella. Yritä edes ymmärtää se siltä kannalta että en yritä leijua. Mähän lähes dissaan itseäni (tosin hyväntahtoisesti, koska turhassa nöyristelyssä ei oo mitään siistiä) ja puhun siitä, kuinka en sovi joukkoon.

  Roosan kommentti lähinnä nauratti mua. Onhan se aika sympaattista että se kirjottaa hirveen litanian tekstiä sana vittu joka ikisessä lauseessa vain puolustaakseen mua. Se on hyvä tyyppi, muotoili asiansa vaan ehkä hieman... agressiivisesti :--D

  VastaaPoista
 8. Viimeisin kommenttisi on valehtelematta aika genial. Oot älykkäämpi miltä näytät.

  VastaaPoista